ATB is een betrouwbare en kwaliteitsvolle groothandel sinds 2000. Het bedrijf werd opgericht door Bart Van Beek als een groothandel met een breed assortiment aan non-food artikelen. In 2008 kreeg hij versteking van zijn vennoot Kris Meulenyzer. Samen bouwden ze het bedrijf uit tot een betrouwbare partner voor horeca zaken, rusthuizen en andere bedrijven. Ze zijn dus al meer dan 20 jaar de groothandel voor alle horeca, rusthuizen en andere bedrijven.

Door onze jaren ervaring begrijpen we de behoeftes van onze klanten beter dan eender wie. Daarom werken we samen met diverse leveranciers om een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve producten aan te bieden. Daarnaast staat ons experten team altijd klaar voor onze klanten om hen te helpen bij het maken van de juiste keuzes en de beste oplossingen voor jouw bedrijf. 

Onze Toewijding aan Duurzaamheid en het Milieu

Bij ATB streven we naar een groenere toekomst!

In de kern van ATB ligt een diepgewortelde overtuiging dat het onze verantwoordelijkheid is om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Als toonaangevende leverancier voor de horeca, erkennen we de impact die onze producten en diensten kunnen hebben op het milieu. Daarom zetten we ons in voor het promoten van duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijf.

Producten Die Zorgen Maken voor de Planeet

Ons assortiment weerspiegelt onze missie om de horeca-industrie te voorzien van milieuvriendelijke opties. Van composteerbare servetten en biologisch afbreekbare borden tot eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen, elk product in ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij geloven dat kleine veranderingen in productkeuze een groot verschil kunnen maken voor onze planeet.

Een Partnerschap voor Duurzaamheid

We gaan verder dan alleen het verkopen van duurzame producten.  ATB werkt actief samen met klanten, leveranciers en de gemeenschap om bewustzijn en acties rondom duurzaamheid te bevorderen. Door samen te werken, streven we ernaar innovatieve oplossingen te ontwikkelen die zowel economisch als ecologisch duurzaam zijn.

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. 

Stationsstraat 1 (bus 3)
2440 Geel

Ons kantoor bevindt zich in hartje Geel. Wil jij graag meer informatie, neem dan contact met ons op. Ons team van experts staat hier altijd paraat om jullie verder te helpen. 

Herentalseweg 66
2440 Geel

Ons magazijn is te vinden in de Herentalsebaan 66 in Geel.

Wie zijn we?

Bart

Zaakvoerder

+32 (0)14 21 20 28

Kris

Zaakvoerder

+32 (0)14 21 20 28