TafelAankleding

Bij ATB hebben we alles wat je nodig hebt om je tafels tot in de puntjes te verzorgen. Van servetten tot kaarsen, porseleinen servies tot glazen en bestek – ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor al je tafelaankleding behoeften. Bovendien gaan we nog een stap verder en kunnen we een groot deel van ons assortiment personaliseren voor een nog betere klantbeleving.

Heb jij nog informatie nodig? Neem zeker contact op en we helpen je graag verder.

Glaswerk

Ontdek onze prachtige collectie glaswerk die niet alleen functioneel is maar ook een visuele traktatie. Van wijnglazen tot champagnecoupes, elk stuk is zorgvuldig ontworpen om de kleuren en aroma’s van uw dranken te verbeteren. Onze glazen voegen een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid en zorgen ervoor dat uw gasten zich bijzonder voelen.

Porselein

Onze porseleinen serviezen zijn gemaakt voor diegenen die geen genoegen nemen met minder dan perfectie. Elk bord, elke kom, elk schaaltje straalt tijdloze schoonheid uit. Kies uit ons assortiment om uw culinaire creaties te presenteren met de pracht die ze verdienen.

Bestek

Bij ATB begrijpen we dat bestek meer is dan alleen een instrument om te eten. Het is een verlengstuk van uw eetervaring. Ons bestek combineert functionaliteit met elegantie, waardoor elke hap een plezier wordt. Voel de kwaliteit en geniet van de verfijning van ons bestek bij elke maaltijd.

Papierwaren

Breng uw tafel tot leven met onze papierwaren. Van kleurrijke onderleggers tot stijlvolle servetten, deze kleine details voegen een vleugje charme toe aan elke tafelsetting. Personaliseer ze naar uw wensen om een unieke uitstraling te creëren die bij uw stijl past.

Kaarsen

De juiste verlichting kan de sfeer van uw tafel volledig transformeren. Onze kaarsen zorgen voor een warme, uitnodigende gloed die de stemming zet voor een onvergetelijke eetervaring. Kies uit verschillende maten en stijlen om de perfecte ambiance te creëren.

Contacteer ons voor Tafeldecoratie op Maat

Bij ATB zijn we gepassioneerd door tafeldecoratie en helpen we u graag bij het kiezen van de juiste elementen om uw visie tot leven te brengen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, offertes op maat of om meer te ontdekken over onze uitgebreide Tablescaping-collectie.